Informatie

sander janssensSander Janssens (1986) is freelance theaterjournalist en lid van de VSCD Nederlandse Toneeljury. Hij schrijft voor Het Parool en Theaterkrant, en incidenteel ook voor TM (Theatermaker). Zijn teksten verschijnen ook regelmatig in het Algemeen Dagblad, de regionale kranten van De Persgroep Nederland en soms op Nu.nl. Daarnaast schrijft/schreef hij mee aan seizoensbrochures en publicitaire uitgaven van Internationaal Theater Amsterdam, Toneelschuur Producties, Theater Utrecht, Café Theater Festival en Eva Line de Boer. In het weekend neemt hij ook de nieuws- en eindredactie van Theaterkrant waar. Daarnaast is hij als adviseur betrokken bij het Amsterdams Fonds voor de Kunsten.

Hij woont in Utrecht, waar hij in 2011 afstudeerde aan de bacheloropleiding Writing for Performance van de HKU.

Deze site fungeert als archief voor al zijn journalistieke werk.


Contact? Klik hier.