Vanmiddag ben ik te gast in radioprogramma Theatermakers, het enige programma op de Nederlandse radio dat volledig in het teken van theater staat. Samen met presentator Hans Smit (Het Parool) blikken Constant Meijers (oud-hoofdredacteur TM en Theaterkrant, Raad voor Cultuur), Loek Zonneveld (De Groene Amsterdammer, Theaterkrant) en ik terug op het afgelopen theaterjaar.

We praten over de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar, proberen trends te duiden en blikken vooruit op 2018. Het programma wordt uitgezonden vanuit de Rotonde van de Stadsschouwburg Amsterdam, om precies te zijn onder de buste van Ko van Dijk.

Theatermakers is elke donderdag van 15:00 tot 16:00 uur live te beluisteren via StadsFM, ether 106.8 en kabel 103.3. Terugluisteren kan via http://www.salto.nl/programma/theatermakers