Theater
Grand Theatre en Theater Producties Wittermans: A Hard Day’s Nigh Gezien: 24/4, opgenomen vanuit Grand Theatre Groningen.


Mads Wittermans speelde vrijdagavond zonder publiek ‘A Hard Day’s Night’ in Grand Theatre Groningen.

‘Ik heb het zwart gekozen, en de nacht”, zegt acteur Mads Wittermans. Even daarvoor scheerde hij met een tondeuse zijn hoofd kaal, op een trap ergens backstage in Grand Theatre Groningen. Dat is het voordeel van het spelen van een eenmalige voorstelling: dan kun je je dat soort transformaties permitteren.

In verband met de beperkende coronamaatregelen speelde Wittermans de voorstelling A Hard Day’s Night vrijdagavond in een vrijwel leeg theater, zonder publiek. De voorstelling was te volgen via een livestream op de website van het theater.

lees de volledige recensie op nrc.nl